Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

dinsdag 20 mei 2014

Bagua gebied: CentrumCentrum:
Het midden gebied van de Bagua is het Centrum
Element: Aarde
Kleuren: bruin, geel, aarde tinten


Het midden van uw huis of kantoor is het centrum gebied van de Bagua. Deze staat ook gelijk aan het midden van het menselijk lichaan en daarmee ook voor gezondheid. In ons lichaam is dat de zone waar ons 3de chakra (zonnevlecht) zit, dit is ongeveer ter hoogte van uw maag. In Aziƫ wordt dit ook de hara of de dantien genoemd. Hier zetelt onze levenskracht.
Het element van het centrum is aarde en symboliseert daardoor ook de krachtbron waaruit de wortels van het leven de voeding haalt.

Het is van belang dat in het midden van uw huis geen zware meubelen , muren of schouwen staan omdat deze zwaarte kan brengen in uw leven. Het is aan te raden om het midden van uw huis zo leeg mogelijk te houden zodat de chi (levensenergie) zo vrij mogelijk en ongehinderd kan circuleren.

Indien het centrum van uw huis niet vrij is en u kunt dit zelf niet veranderen doordat er muren, een schouw of een trap zit dan kunt u het werkelijke middelpunt verplaatsen door een vervangend middelpunt.
Dit doet u door in twee ruimtes in uw woning of kantoor exact het middelpunt vast te stellen en deze met hulpmiddelen zoals regenboogkristallen, bergkristal darlinglite steen van ammoliet,of een DNA-spiraal te activeren.

http://www.fengshui-winkel.nl/cosmische-spiraal.html

http://www.fengshui-winkel.nl/qi-mag-darlinglite.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten