Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

dinsdag 13 mei 2014

Bagua gebied: Behulpzame vienden
Behulpzame vrienden
Het Bagua gebied behulpzame vrienden bevindt zich in het noordwesten van uw huis en kantoor
Element: Metaal
Kleuren: zilver, goud, brons, wit

Wie goed doet, goed ontmoet
Dit is het thema van het bagua gebied Behulpzame vrienden.
Wanneer we iets goeds doen voor anderen, zonder daar iets tegenover te stellen wordt de universele wet van vergoeding in werking gezet.

Dit gebied heeft de energie van steun, hulp en bescherming. Zoals "toevallige mooie ontmoetingen" of onze beschermengel die ons voor schade behoedt en ons beschermt op het moment dat we het nodig hebben.

Hoe kunt u dit gebied activeren:

Het beste om dit gebied te activeren is om zelf te leren loslaten. Hoe meer u geeft, hoe meer u ontvangt. Met geven wordt in de eerste plaats liefde, vriendelijkheid en zorgzaamheid bedoeld. Een reikende hand met deze intentie.
Verder kunt u dit Behulpzame vrienden gebied in uw huis activeren door het gebruik van hulpmiddelen in de vorm van mineralen, halfedelstenen en regenboogkristallen.
http://www.fengshui-winkel.nl/catalog/category/view/s/kristallen/id/115/

Ook kunt u metalen voorwerpen en voorwerpen die het element aarde vertegenwoordigd. (Aarde versterkt het element Metaal) Dit zijn de bruin, geel en aarde tinten, als ook objecten van keramiek.
Aangezien Behulpzame vrienden gebied in relatie staat, ondersteunend diagonaal, met het gebied van rijkdom, activeren geld munten ook dit gebied.

Nieuwsgierig naar nog meer producten die u kunt om dit gebied te activeren, zie onze website: klik hier

1 opmerking:

  1. Wat als ik op mijn oude dag de plank -als een naive puber-volkomen heb misgeslagen en in leugens heb geloofd van iemand die een vriendin wou zijn en zich eigenlijk erg opdrong? Een vrouw waarvan ik aanvoelde dat ze vriendelijk, aardig en oké is, maar deels was er een waarschuwing. Wat als ze meerdere mensen een rad voor ogen draaide? Ik er compleet van door in de war ben. Ondertussen ben ik mijn huis maar aan het opruimen en hoekjes aan het maken en denk:' He, ik doe aan Feng Shui.' Ik ben voor harmonieuze verstandhoudingen. heeft u nog enig advies?

    Verder heb ik goede vrienden.

    BeantwoordenVerwijderen