Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

donderdag 10 april 2014

Bagua gebied: RelatieRelatie:

Het Bagua gebied Relatie zit in het Zuidwesten van je huis en kantoor
Element: Aarde
Kleuren: bruin en geel tinten

Dit gebied symboliseert de relaties die je als volwassenen aangaat in je leven. Dit kunnen liefdes relaties en vriendschappen zijn, alsook relaties met je collega's en buren.

Naar mijn mening is dit ook het gebied voor de relatie met jezelf, vooral om een goede balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf te hebben, zodat je beide energie├źn kunt inzetten wanneer nodig. Voor veel mensen is het een uitdaging om hier een balans in te vinden en deze in te kunnen zetten. In ieder geval geld dat wel voor mijzelf.

Het Relatie gebied van de bagua is een gebied die heel "gevoelig" is. Het is dus heel verstandig dat je in dit gebied een goede harmonie creeert. Mocht in dit gebied je rommelkamer of bijvoorbeeld de trapkast liggen dan is het heel belangrijk dat je deze kamer toch netjes inricht, zodanig dat je alles makkelijk terug kunt vinden. Hang eventueel aan de deur twee hartvormen.

Hoe kunt u dit gebied activeren:

Algemeen:
Richt dit gebied in met aarde tinten of tinten van het element vuur (vuur element  is voedend voor het aarde element). Zet niet te veel metaal objecten in dit gebied aangezien metaal het element aarde afzwakt.
Je kunt hier veel objecten van keramiek of stenen beelden neerzetten.

Veel mensen denken dat ze veel felle kleuren moeten gebruiken , dat is niet waar een vleug van de kleur of bijvoorbeeld een gele kaars (aarde en vuur) kan al voldoen.

Sociale contacten:
Om uw sociale contacten te verbeteren kunt u hier foto's neerzetten van vrienden of afbeeldingen van gezellige feesten of eetpartijtjes. Ook kan je hier een groep beelden neerzetten die een vriendengroep voorstellen.
Het relatie gebied is een goed gebied om je eettafel neer te zetten.


Relatie:
Wil je je relatie verbeteren met je partner of wil je graag een nieuwe relatie dan is het goed om dit gebied te activeren door 2 rozen en of 2 hartjes en of 2 dolfijnen neer te zetten. Ook afbeeldingen die geluk symboliseren zijn goed om hier neer te zetten.
Als je slaapkamer zich in het zuidwesten bevindt dan is dat heel goed voor je relatie.

Heb je nog geen relatie, dan kan dit gebied nog extra activeren door een afbeelding te plaatsen van een verliefd stelletje.

Het belangrijkste is dat jij de relatie gebied inricht zodat jij er blij en in balans van raakt. Zoek dingen die de relatie gebied activeren en die helemaal passen bij jou.

Nieuwsgierig naar nog meer producten die u kunt neerzetten zie onze website: klik hier

http://www.fengshui-winkel.nl/poster-happy-life.html

http://www.fengshui-winkel.nl/sweetheart-bergkristal-hart.html

1 opmerking: