Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

donderdag 10 april 2014

Bagua gebied: Kinderen / creativiteit
Kinderen / Creativiteit:
Het Bagua gebied kinderen bevindt zich in het westen van uw huis en kantoor
Element: Metaal
Kleuren: zilver, goud, brons, wit

Kinderen brengen veel levendigheid in het gezin, vandaar dat dit het gebied is van activiteit. Het is in de huiskamer de idealen plek om een speelplek voor de kinderen in te richten. Mocht de slaapkamer van de ouders in het westen liggen, dan worden kinderen vroeg in de ochtend aangetrokken naar deze slaapkamer omdat ze de energie van dit bagua gebied fijn vinden. Laat de slaapkamers van de kinderen zoveel mogelijk rust uitstralen omdat dit een plek is waar ze tot rust dienen te komen.

Het is voor volwassen heel moeilijk om in dit gebied tot rust te komen. Het is dan ook geen gebied om je meditatie plek in te richten.

Door de vele activiteit die dit gebied symboliseert is het ook een goed gebied waar je creativiteit aangesproken wordt. Het is een goede plek om je bureau neer te zetten.

Voor hoofdkantoren die veel dochter ondernemingen hebben is het heel verstandig om dit gebied te activeren om zo de communicatie en de creativiteit en activiteiten van de dochterondernemingen te verbeteren.

Hoe kunt u dit gebied activeren:

Zorg er in in eerste instantie voor dat dit gebied opgeruimd en schoon is zodat de energieke energie van deze plek goed voor je kan werken.

Metaal wordt vooral geassocieerd met hard, koud onbuigzaam. Dit gebied worden geassocieerd met de zachte kant van metaal (spiegelend en glanzend vlak, hetgeen wat meer inspireert).
Door de metaal tinten te gebruiken en metalen voorwerpen neer te zetten in dit gebied.
Aarde tinten kunnen ook goed gebruikt worden in dit gebied aangezien aarde metaal voedt.
Pas op met blauw tinten en water aangezien water metaal vernietigd en water onrust kan veroorzaken in dit gebied en daardoor de energie niet lekker stroomt.

Het is ook een goed gebied om je muziek instrument of muziek installatie te plaatsen. Het is ook goed om hier afbeeldingen of objecten te plaatsen die je inspireren om zo je creativiteit te activeren.

De afbeelding of beeld van een olifant is het gelukssymbool voor het geluk van kinderen en is daardoor ook goed om hier neer te zetten.1 opmerking:

  1. Stel je vragen of deel je bevindingen over dit onderwerp hier op deze blog

    BeantwoordenVerwijderen