Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

dinsdag 18 maart 2014

Rijkdom & Succes


 
 
Rijkdom & Succes:
Het gebied van rijkdom en succes binnen de Bagua bevindt zich in het zuidoosten.
Het element is:  hout
Kleuren: groen tinten

Rijkdom & succes gebied behelst niet alleen de geldstroom en succes in uw carrière. Ook is dit het gebied voor een gezond eigenwaarde te hebben of te ontwikkelen. Tevens staat dit gebied ook voor de "verrijkende" en plezierige gebeurtenissen in ons leven die ons verder brengen dan alleen het verlangen van het winnen van de loterij.

Om rust en overvloed te creëren in dit gebied is het van belang dat u dit gebied opgeruimd en schoon houdt zodat de Chi energie hier goed kan stromen.

U kunt betere financiële situatie creëren door dit gebied te activeren. U kunt hiervoor de kleuren groen in combinatie met rood en blauw gebruiken. Metaal tinten dient u in dit gebied te vermijden, deze zijn niet goed voor dit gebied.

Planten zijn zeer geschikt voor dit gebied en staan voor weldaad en groei, alleen als u ze goed verzorgt. U kunt in dit gebied ook water neerzetten zoals een aquarium of een water ornament. Zorg ervoor dat het water niet overstroomt, ook niet symbolisch want dan zal uw rijkdom wegstromen. Ook kunt u hier een vaas van rijkdom plaatsen (binnenkort komt hiervan een beschrijving op de blog te staan hoe u deze maakt.)

Andere voorbeelden om dit gebied te activeren zijn:

Driepotige pad zittend op geluk muntjes

Geluk munten ophangen, 3, 6, of negen samen met de knoop van oneindigheid
negen munten
 
 
 
Geluk spaarvarken:
geluk spaarvarken
 


1 opmerking: