Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

dinsdag 25 maart 2014

Bagua gebied: Roem

Roem:
Het gebied van Roem binnen de Bagua bevindt zich in het zuiden.
Het element is:  vuur
Kleuren: rood tinten

Dit gebied behelst niet alleen roem maar ook reputatie en sociale leven.

Volgens het woordenboek betekend roem: waardering van veel mensen door iets dat je hebt gedaan ...

Dit gebied gaat over het proces van innerlijke rijping. Dus niet hoe beroemt je bent of hoe goed je reputatie is.
Iedereen prikt door de mensen heen die alleen maar houden van uiterlijke glans en roem en zich niet innerlijk ontwikkelen.

Mensen met (innerlijke) kennis en wijsheid die dit delen met anderen, bezitten vaak ook een sterke uitstraling, waardoor ze innerlijk gloeien en stralen.
Op het moment dat je je bewust bent dat je vanuit je innerlijke kracht en hart leeft en het dagelijkse leven als vervullend en inspirerend ervaart worden mensen geraakt door je grootsheid (voorbeeld Nelson Mandela, Dalai Lama).

Om je te ondersteunen in dit proces in je leven kan je het bagua gebied Roem versterken in je huis. Het gaat hier om het zuiden van je huis.
Bij het element vuur horen de rood tinten. Het vuurelement beïnvloedt namelijk ons gedrag en onze expressie.

Uiterst effectief om dit gebied te versterken is het om hier een lamp (bijvoorbeeld de Flower of Life lamp) of een kaars neer te zetten. Het is belangrijk dat de voorwerpen die hier komen te staan een symboliek van helderheid geven en lichtintensiteit en inspiratie uitstralen. Een mooi kunstwerk als decoratie met een subtiel gebruik van de kleur rood zal ook goed staan in dit gebied.


De Flower of Life is al eeuwen een krachtsymbool welke wordt beschouwd ter bevordering van het goede, harmonie en levensvreugde. De Flower of Life is met haar 19 cirkels een sterk symbool omdat het een harmonisch trillingsveld opwekt, waardoor u zich goed voelt als u ernaar kijkt.
Deze lamp is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen.
Voor meer informatie klik hier.
Voor meer artikelen die in de het gebied Roem geplaatst kunnen worden klik hier.

(Geur)lamp Rood

1 opmerking: