Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

maandag 10 maart 2014

Bagua gebied: Familie


Familie:
Het kennis gebied van de Bagua bevindt zich in het Oosten.
Het element is: Hout
Kleuren: groen tinten


In dit gebied zitten de familiewortels. De relatie met uw kinderen, ouders, grootouders en andere voorouders. Ook bevindt zich in dit gebied uw relatie met leraren en superieuren. Is het contact met uw familie gespannen of is de relatie met uw manager stroef, dan is het verstandig om extra aandacht aan dit gebied te schenken.
Bekijk of er in het oosten van uw huis wellicht veel chaos heerst of rommel ligt. Zorg ervoor dat de chi (energie) weer vrij kan stromen in dit gebied door eventuele rommel op te ruimen, te herinrichten en de ruimte altijd goed te ventileren.

Activeren van het Familie gebied:
http://www.fengshui-winkel.nl/sweetheart-bergkristal-hart.html


Het familie gebied is zeer geschikt om mooie planten neer te zetten, ze zorgen voor leven en groei. Het is wel van belang dat u de planten goed verzorgt en dat ze er gezond uitzien.

Ook is dit het gebied waar u familie foto's neer kunt zetten van alle familie leden als voorouders. Foto's die u een plezierige herinnering geven zodat u er altijd met blijdschap en goed gevoel naar kijkt.

http://www.fengshui-winkel.nl/poster-happy-life.htmlOok kunt u hier mooie houten meubelen neerzetten die eventueel van uw voorouders zijn geweest. Wel is het aan te raden om de meubelen eerst goed te reinigen met wierook (salie) om zo de eventuele negatieve energie die nog aan het meubel vast zit te reinigen. Ook accessoires in de kleur groen zijn goed om neer te zetten in dit gebied. Let wel op met kaarsen, deze behoren tot het element vuur en verzwakt het element hout.

Water versterkt hout, dus u kunt u hier eventueel een kleine waterbron neerzetten en wat accessoires in de kleur blauw.

Ook kunt u hier een poster ophangen die u veel plezier geeft. Zoals bijvoorbeeld de poster Happy life. Ook een mooie hartvormige bergkristal is geschikt om hier neer te leggen.

Wilt u nog meer weten welke artikelen het carrière gebied kan activeren klik dan hier

Mist dit gebied in uw huis:
U kunt dan met de dubbele acht (groen of blauw) en/of een sticker met de Flower of Life (levensbloem) hangen tegen de muren / ramen die grenzen aan dit gebied.http://www.fengshui-winkel.nl/rainbow-liefde-dankbaarheid.html
Liefde en dankbaarheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten