Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

vrijdag 21 februari 2014

Hoe de Bagua te gebruiken voor je eigen huis?

Waarschijnlijk komt de vraag op: Hoe kan ik de Bagua gebruiken voor mijn eigen huis?

Maak een plattegrond van je eigen huis, zo goed mogelijk op schaal.
Geef op je plattegrond aan wat het noorden, zuiden, westen en oosten is en waar de voor en achterdeur is. Ook is het al verstandig om de keuken, woonkamer, eetkamer, toilet, etc. er in te tekenen.
Teken nu op de plattegrond van je huis negen gelijke vlakken ( zie hier onder de voorbeelden)
Let op: De Feng Shui consulten leggen de plattegrond daarna zo dat het Noorden naar beneden wijst en het Zuiden naar boven wijst.


Rechthoekig huis:
 
 
Huis met een uitbouw:
Teken het raster van de Bagua als een vierkant / rechthoek over het hele huis (de licht blauw gekleurde vlakken is de daadwerkelijke vorm van het huis) zie voorbeeld:
De gebieden in het wit met de stippellijnen vallen buiten de vorm van het huis en deze Bagua gebieden worden dus niet vertegenwoordigd in het huis. Dit is met remedies op te vangen, dit wordt per Bagua gebied uitgelegd.
 U vormig huis:
Teken het raster van de Bagua als een vierkant / rechthoek over het hele huis (de licht blauw gekleurde vlakken is de daadwerkelijke vorm van het huis) zie voorbeeld:
De gebieden in het wit met de stippellijn vlak valt buiten de vorm van het huis en deze Bagua gebieden worden dus niet vertegenwoordigd in het huis. Dit is met remedies op te vangen, dit wordt per Bagua gebied uitgelegd.

 
 
Vul nu in elk vlak de Bagua gebieden in:
Noord: carrière
Noordwest: Behulpzame vrienden
West: Kinderen / creativiteit
Zuidwest: Relaties
Zuid: Roem
Zuidoost: Rijkdom/succes
Oost: Familie
Noordoost: Kennis
Midden: Gezondheid

Heeft u vragen hierover neem dan contact met me op via info@fengshui-winkel.nl, het makkelijkste is als u ook uw plattegrond (inclusief wat het noorden, zuiden, oosten en westen is).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten