Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl

Welkom bij de blog van Fengshui-winkel.nl
Welkom op de blog van Fengshui-winkel.nl Hier deel ik informatie over Feng Shui, leuke en nieuwe producten van Fengshui-winkel.nl en andere zaken omtrent persoonlijke ontwikkeling en wat me verder bezig houdt. Veel lees plezier

maandag 24 februari 2014

Bagua gebied: Carriere


Werken met PassieCarrière:

Het carrière gebied van de Bagua bevindt zich in het Noorden.
Het element is: Water
Kleuren: blauw tinten


Dit gebied symboliseert het stromen van uw leven en met wat uw levenstaak is.
Heeft u werk waartoe u zich uit diepste overtuigen geroepen voelt? Doet u uw werk met overtuiging? Krijgt u voldoende erkenning voor uw werk en boekt u het succes wat u nodig heeft?

Het carrière gebied behelst niet alleen het werk, maar de totale levensweg die u bent ingeslagen. Vraag uzelf zo nu en dan eens af of u uzelf en uw innerlijke stem nog wel trouwt bent. Wanneer u merkt dat u regelmatig dingen doet of omstandigheden accepteert die net geheel bij uw persoonlijkheid en levensweg past, dan is het aanbevolen om hiernaar te kijken en het eventueel bij te sturen.

Activeren van het carrière gebied:

 
http://www.fengshui-winkel.nl/poster-berglandschap-gelamineerd.htmlZorg dat de energie makkelijk kan doorstromen, plaats niet te veel meubelen en zorg dat dit gebied netjes en opgeruimd is  Het is belangrijk dat dit gebied je levensweg helderheid biedt en ondersteunt, dus dat het licht, vriendelijk, uitnodigend en ruim is.

Ligt de trap in dit gebied, zorg ervoor dat hier goede verlichting hangt en afbeeldingen die inspirerend en harmoniserend zijn.

Heeft u uw voordeur in het noorden, dan kunt u in de tuin een kleine waterfontein plaatsen om zo uw carrière te ondersteunen, zorg wel dat de fontein schoon blijft en goed blijft door stromen.

http://www.fengshui-winkel.nl/waterbron-sheng-chi-blauw.htmlMocht u slaapkamer in dit gebied liggen, zorg er dan voor dat u niet te veel water en blauwe kleuren gebruikt. Water en de kleuren kunnen ervoor zorgen dat u onrustig slaapt. Gebruik dan liever metaal kleuren in de slaapkamer. Metaal activeert water.

Het element water is verbonden aan carrière, daardoor kan u in dit gebied mooie foto's van water ophangen, waterbron, blauwe kleuren gebruiken. Een klein aquarium met een aantal goudvissen (goudvissen zijn een gelukssymbool).

Ook metaal activeert dit gebied, aangezien metaal water ondersteunt. Voorbeelden: Chinese geluk munten of een wind gong op te hangen, de kleuren wit, zilver, goud etc te gebruiken.

Stop 3 Chinese geluk munten in uw portemonnee om financiën aan te trekken en uw carrière te bevorderen.

Wees voorzichtig met vuur kleuren (rood en oranje) in dit gebied, deze vernietigt het water.
 
Plaats een beeldje van een schildpad in dit gebied, de schildpad vertegenwoordigd de carrière. Een vrolijk boeddha beeld in dit gebied kan uw plezier in uw werk plezieriger maken.
 
Wilt u nog meer weten welke artikelen het carrière gebied kan activeren klik dan hier

 
 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten